Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tak toto bude megasilná dvojica: Wonder Woman bude po boku svalnatého fešáka

Gal Gadot Zobraziť galériu (2)
Gal Gadot (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Izraelská herečka a modelka Gal Gadot sa predstaví v pripravovanom akčnom trileri Red Notice. Tridsaťtriročná predstaviteľka superhrdinky Wonder Woman si v novinke zahrá po boku svojho amerického kolegu Dwayna Johnsona. Ten stvárni agenta Interpolu, ktorý sa pokúša dolapiť najhľadanejšieho zlodeja umenia na svete.

Režisérom a producentom filmu bude Rawson Marshall Thurber, ktorý pracoval s Johnsonom na akčnej komédii Centrálna inteligencia (2016). Ako producenti sa pod snímku podpíšu aj Beau Flynn zo spoločnosti Flynn Picture Co. a Dany Garcia a Hiram Garcia zo Seven Bucks Productions. Wendy Jacobson sa na projekte bude podieľať ako výkonná producentka. Premiéra Red Notice je naplánovaná na 12. júna 2020.

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (2)
Dwayne Johnson  (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Gal Gadot reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss Universe, ktorá sa konala v roku 2004 v Ekvádore. Pred stvárnením Wonder Woman bola známa najmä ako Gisele z akčnej série Rýchlo a zbesilo (2009, 2011 a 2013), v ktorej si tiež zahrala aj so spomínaným Johnsonom. V úlohe obľúbenej superhrdinky sa po prvý raz objavila v akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016).

Odvážnu princeznú Amazoniek si zahrala aj v snímkach Wonder Woman (2017) a Justice League (2017). Túto postavu by mala stvárniť aj vo Wonder Woman 2 a Justice League Part Two. Ukázala sa tiež v snímkach Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010), Nočné rande (2010), Nebezpečný spojenec (2016) či Špióni odvedľa (2016).

Viac o téme: Dwayne JohnsonGal GadotRed Notice
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu