Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY z každého rožka troška: Nebude chýbať história, romantika, napätie či smiech

(Zdroj: Weinstein Company)

Ďalší jarný týždeň so sebou prinesie závan viacerých žánrov. V ponuke na vás čakajú skvelé filmové lahôdky, ktoré určite stoja za pozretie. Stačí si len správne vybrať.

PONDELOK 20:30 Jednotka -Ochrana štátu

Vo Francúzskuvedú teroristická skupina a tajné službynemilosrdnú vojnu každý deň v mene radikálne protichodných ideológií. Aj tak ale teroristi a tajní agenti žijú takmer rovnaké životy. Odsúdení k tajnosti, títo majstri manipulácie používajú rovnaké metódy. Alex a Al Barad sú dvaja z nich. Ten prvý je hlavou D.G.S.E. (Direction Générale de la Sécurité Exterieur, francúzskeho ekvivalentu CIA alebo MI6), protiteroristickej jednotky, zatiaľ čo ten druhý vládne teroristickej sietia obaja bojujú s použitím rovnakých zbraní: ľudských bytostí.

UTOROK 20:55 ČT1 -Stretnutie v júli

Jakub na strednej škole ťažko bojuje s angličtinou. Má však bohatých rodičov, a tí pre synčeka spravia čokoľvek. Zaplatiamu prázdninový pobyt v jazykovom tábore, kde sa má pripraviť na reparát. Keď mladík dorazí na miesto, zažije otras: jeho lektorkou je nenávidená profesorka Klára Fišerová, práve tá, ktorá ho nechala prepadnúť! Naviac má so sebou päťročného synčeka Davida, a ten je pekný kvietok. Jakub je znechutený vývojom udalostí a rozhodne sa pre rafinovaný protiťah. Celá vec sa mu ale vymkne z rúk i srdca.

Hugh Laurie nie je len ikonický Dr. House: Čo o tomto známom hercovi neviete?

STREDA 20:00 HBO -Smrtihlav

Tento film sa od väčšiny predošlých filmových spracovaní s touto témou líši. Z výraznej časti sa totiž zameriava na opačnú stranu barikády - na samotného Heydricha. Ten tu nie je iba predmetom atentátu, ale dôležitou aktívnou postavou. Popri príbehu československých parašutistov sleduje film aj Heydrichov život, vzostup a kariéru, ktorú ukončil ako jeden z najväčších prominentov Tretej ríše.

ŠTVRTOK 22:05 Joj Cinema -Nezastaviteľný

Bývalý agent sa presťahuje so svojou rodinou do údajne pokojného mesta. Čoskoro sa však zapletie s miestnou drogovou organizáciou. Stačí, že hrá vo filme Jason Statham a máte istotu, že tu bude plno akcie a napätia.

PIATOK 21:40 Markíza -Boj o dcéru

Mladá 14-ročná dievčina je vtiahnutá do zdanlivo nevinného priateľstva so starším mužom, ale vzťah sa zmení na zlovestný boj. Americkýthriller z roku 2017 prinesie naozaj silné momenty, ktoré nechce zažiť žiadny rodič.

Vojna v živote aj na kurte: Šovinistické prasa proti feministke s chlpatými nohami

SOBOTA 20:35 Joj -Fakjú pán profesor

Zekiho Müllera práve prepustili z väzenia. Vedľa Götheho gymnázia, kam jeho priateľka zakopala ukradnuté peniaze, medzitým vyrástla nová telocvičňa. Aby sa Zeki dostal k svojmu lupu, nastúpi na školu ako falošný učiteľ. Zatiaľ čo vo dne bojuje s problematickými tínedžermi, v noci tajne hĺbi pod telocvičňou tunel. Na skrotenie neposlušných tínedžerov z 10. B. triedy Zeki používa drastické, ale účinné metódy. Nová učiteľka Lisi Schnabelstedtová síce odsudzuje jeho netradičnosť, ale nemôže si pomôcť a do nového kolegu sa zamiluje. Dokonca mu pomôže vykopať niečo cennejšie než peniaze - zvyšky jeho vlastnej morálnej integrity.

NEDEĽA 22:00 Doma - Titanic

Poslednú dobu sa mladé dievča musí stále častejšie vyrovnávať s nočnými morami, ktoré ju po nociach sužujú. Hneď na ďalší deň sa ide predstaviť ako pestúnka do novej rodiny. Sme v roku 1912 a jej noví "klienti", dievčatko Lorraine a bábätko Trevor budú mať spoločne so svojimi rodičmi tú česť byť na palube najluxusnejšej lode v histórii ľudstva. Cesta zo Southamptonu do New Yorku mala byť prelomovou. Namiesto toho sa stala symbolom masového nešťastia. Loď, ktorá sa nemala nikdy potopiť, práve vychádza z prístavu naproti svojmu osudu...

Viac o téme: TitanicNezastaviteľnýOchrana štátuStretnutie v júliSmrtihlavBoj o dcéruFakjú pán profesor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu