Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY plné overených filmov: Zabavia vás komédie, RTVS prináša veľkú novinku

Baba z ľadu
Baba z ľadu (Zdroj: Falcon)

Staviť na overenú klasiku sa vždy oplatí a inak tomu nebude ani tento týždeň. Až na cenami ovenčenú Babu z ľadu na vás tento týždeň čakajú obľúbené a časom overené kúsky, ktorým sa jednoducho nedá odolať.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Baba z ľadu

Po stretnutí s otužilcom Broňom začína ovdovelá Hana pozvoľna meniť svoj stereotypný život, ktorý sa doteraz krútil výhradne okolo jej synov,neviest a vnúčat. Zatiaľ čo šesťdesiatnička Hana prežíva love story, tradičné víkendové obedy v rodinnej vile strácajú na idylickosti a postupne vypláva na povrch, že každý z hrdinov má nejaké tajomstvo. Haniným nečakaným spojencom sa stáva vnuk Ivanko, ktorý si zamiloval nielen svojrázneho Broňa, ale aj jeho sliepku Adelu a komunitu otužilcov na brehu Vltavy. Príbeh rozkrýva neľahké vzťahy medzi tromi generáciami aprináša nádej, že život môžete vziať do vlastných rúk v akomkoľvek veku.


Mohlo by vás zaujímať:Gény sa nezaprú: Títo slovenskí herci majú umenie v krvi!


UTOROK 20:35 JojPlus - Diabol nosí Pradu

Závratný svet módy v New Yorku pohltí každého, kto má doňhomožnosť vstúpiť. Mladá novinárka Andy Sachs sa hneď na začiatku svojej kariéry dostane do módneho časopisu Runway, ktorý funguje pod vládou nekompromisnej Mirandy Priestly. Ako sa šedá myška dokáže zorientovať vo firme, kde sa aj drobné módne prehrešky poriadne trestajú?


Mohlo by vás zaujímať:TOP filmy pre milovníkov módy: Tieto jednoducho musíte vidieť!


STREDA 20:00 Nova Cinema - Smrť jej pristane

Pozrite si skvelú americkú čiernu komédiu z roku 1992, ktorá získala Oscara za najlepšie vizuálne efekty. Všetky ženy chcú byť večne mladé a mnohé z nich sú ochotné dokonca aj kvôli kráse poriadne trpieť. Snímka Smrť jej pristane prinesie bláznivý súboj dvoch zázračne omladených žien.

ŠTVRTOK 14:40 Joj Cinema - 12 podmienok dedičstva

Starší, ale skvelý film 12 podmienok dedičstva ponúka príbeh Jasona, ktorý očakával, že zdedí poriadnu kopu peňazí, no čakalo ho prekvapenie. Podľa testamentu totiž musí spoznať, aký je vzťah medzi šťastím a bohatstvom. Okrem toho sa mu do cesty dostáva roztomilé a svojhlavé dievčatko.

PIATOK 22:20 Nova - Expendables: Nezničiteľní 3

Aj tretia časť obľúbenej akčnej série prináša overenú partičku neohrozených legiend. K známej partii tentoraz pribudne aj Antonio Banderas, Wesley Snipes či Harrison Ford a v úlohe nepriateľa sa predstaví Mel Gibson. Tím Expendables sa v tejto čatsi postaví jednému zo svojich bývalých šéfov a zakladateľov. Nebude chýbať dobrá akcia a nesmrteľné hlášky.

SOBOTA 16:10 Jednotka - Rodina Addamsovcov

Vášniví manželia Morticia a Gomez, deti baviace sa na smrti, uťatá ruka zvaná Vec a sluha, ktorý pôsobí ako extrémne vysoký Frankenstein. Jednoducho rodinka Addamsovcov. Nebola by však kompletná bez strýka Festera. Ten sa zázračne vráti, z čoho sa teší celá rodinka. Avšak len na chvíľu. Strýko Fester totiž nie je pravým strýkom Festerom...


Mohlo by vás zaujímať:Podivná rodina Addamsovcov: Natáčanie sprevádzali choroby, rebélia i žaloba


NEDEĽA 20:00 Film+ - Dvaja policajti

V nedeľu večer vás budú baviť svojimi presne mierenými údermi nerozluční parťáci Terence Hill a Bud Spencer.Tentoraz nastúpia do policajného zboru v Miami a stanú sa z nich superpolicajti, pri ktorých nemajú kriminálnici žiadnu šancu.

Viac o téme: ExpendablesDvaja policajtiDiabol nosí PraduRodina AddamsovcovBaba z ľadu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu