Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Výborné TV TIPY na týždeň: Silné príbehy vám budú kradnúť spánok

(Zdroj: koláž Telkáč)

Nasledujúci týždeň máte opäť skvelé možnosti na výber. Na obrazovkách vás čaká mafiánska dráma, hra o moc, jedinečný športový príbeh či holý boj o život podľa reálneho námetu.

PONDELOK 20:30 Jednotka -Návštevníci 2: V chodbách času

Rytier Godefroy sa vďaka mágii vrátil do roku 1023. Bohužiaľ,v budúcnosti zostal jeho priateľ Jacquouille a "svätý zub", ktorý je rytierovým talizmanom. Dosť dôvodov na to, aby svojim nastávajúcim svokrovcom oznámil, že bez bohatsva prinášajúceho talizmanu sa zatiaľ žiadna svadba s milovanou Frénégondou nemôže konať. Takže Godefroy musí ísťnaspäť.

UTOROK 20:35 Joj Plus -Záhada na Aljaške

Zasnežená dedina Mystery je možno ten najväčší americký zapadákov, ale vyznačuje sa jednou zvláštnosťou: muži ako by sa tu rodili s korčuľami na nohách. Každý z nich je totiž posadnutý hokejom. Taký je aj miestny šerif John Biebe (R. Crowe). Spoľahlivý strážca zákona, milujúci manžel a otec troch skvelých chlapcov, ale akonáhle sa ocitne na ľade, ide všetko ostatné stranou. Miestne ženy majú pre vášeň svojich polovičiek pochopenie. Najväčšou udalosťou v Mystery je totiž vždy sobotné stretnutie, v ktorom proti sebe hrajú len tí najlepší. Jedného dňa príde ponuka, aby si to rozdali s profesionálnym hokejovým tímom New York Rangers.

Z úplného dna až na výslnie: Ako sa streamovací gigant Netflix dostal na vrchol?

STREDA 20:15 Dajto -Equalizer

McCall, bývalý člen špeciálnej zásahovej jednotky chce skoncovať s temnou minulosťou a usadiť sa v ústraní. Keď však spozná Teri, mladé dievča v spároch nemilosrdnej mafie,berie spravodlivosť do vlastných rúk.Každý, kto má v úmysle ublížiť bezbranným pocíti na vlastnej koži jeho hnev a túžbu po pomste. McCall prichádza, aby ochránil tých, čo sa ocitli v hraničnej situácii a už stratili akúkoľvek nádej na záchranu. McCall je totiž Equalizer.

ŠTVRTOK 20:30 Jednotka -V mene môjho syna

Záhadný muž v maske je sériový vrah, ktorý uniká polícii už dve desaťročia napriek tomu, že o svojej existencii dáva pravidelne vedieť. Každé tri roky spácha ďalšiu vraždu, pričom sa sústredí na chlapcov v táboroch a na prázdninách. Jednou z jeho obetí bol aj syn Carla Jansena, ktorý je posadnutý túžbou vraha odhaliť a dolapiť za každú cenu, nevidiac, akú daň si jeho posadnutosť vyberá na jeho manželstve a vzťahu s mladším synom.

PIATOK 22:35 Jednotka -Scarface

V máji 1980 otvoril Fidel Castro kubánsky prístav Mariel so zámerom nechať niektorých občanov odísť za príbuznými do Spojených štátov. Skoro sa však ukázalo, že Castro prinútil majiteľov lodí, aby odviezli z krajiny nielen príbuzných, ale aj nebezpečných väzňov. Asi polovica utečencov sa usídlila v Miami a jeho okolí. Jeden z emigrantov - Tony Montana - sa veľmi rýchlo adaptuje. S priateľom Mannym vykonáva príležitostné práce v miestnom podsvetí a pri jednej výmene drog skončia v jeho rukách ukradnuté peniaze, za ktoré Montana vybuduje vlastné drogové impérium. S mocou a bohatstvom však rastie aj jeho ego a predovšetkým paranoja, že o jeho výdobytky ho už čoskoro niekto pripraví rovnakým spôsobom, ako on okradol iných.

Aj Česko malo svoju Marilyn: Na bývalú sexbombu Hollywood nikdy nezabudne

SOBOTA 20:30 Markíza -33 životov

V roku 2010 bolo pri banskom nešťastí v Čile zaživa pochovaných 33 baníkov. Na ich vyslobodenie potom celých 69 dní pracoval dňom i nocou záchranný tím, zatiaľ čo ich rodiny a svet čakal na akýkoľvek záblesk nádeje. Napätie vzrastalo aj v dusnej horúčave 200 poschodí pod zemou, kde čoskoro začali dochádzať zásoby i čas. Strhujúci príbeh o húževnatosti, viere a triumfe ľudského ducha natočeného podľa skutočných pretekov s časom.

NEDEĽA 21:30 Jednotka -Vrtieť psom

Keď je prezident iba dva týždne pred voľbami postihnutý sexuálnym škandálom, skúsený poradca z Bieleho domu Conrad Brean vytvára s pomocou hollywoodskeho producenta Stanleyho Motssa fiktívny vojnový konflikt, aby od problému odviedol pozornosť. Uznávaný režisér Barry Levinson a scenáristi Hilary Henkin s Davidom Mametom uvádzajúpohľad na americkú politiku a jej vzťah s médiami, v zajatí ktorýchsa všetci ocitáme.

Viac o téme: Záhada na AljaškeEqualizerNávštevníci 2: V chodbách časuVrtieť psom33 životovScarfaceV mene môjho syna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu