Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV TIPY plné veľkých mien: Zbojník Crowe, študent Hanks či bývalý mafián Reno

koláž tv tipy Zobraziť galériu (2)
koláž tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Užite si filmový týždeň v znamení veľkých hereckých mien. Jean Reno sa predstaví ako mafián túžiaci po pomste, Keira Knightley sa ukáže ako odvážna vojvodkyňa a Tom Hanks si opäť sadne do školských lavíc, pričom ho bude vzdelávať Julia Roberts.

PONDELOK 20:00 amc - Ďakujeme, že fajčíte

Úlohou úspešného zamestnanca veľkej tabakovej spoločnosti Nicka Naylora je chváliť pred verejnosťou a médiami fajčenie. Vďaka svojej pohotovosti a skúsenostiam dokáže každú námietku odporcov vyvrátiť a použiť ju v prospech svojho zamestnávateľa. Jeho život sa však nemôže zaobísť bez komplikácií.


Mohlo by vás zaujímať:Hádky, krik, žaloby a veľká nenávisť: Spolupráca? Nikdy viac!


UTOROK 20:35 JojPlus - 22 výstrelov

Charizmatický Jean Reno sa vo francúzskom trileri predstaví ako bývalý mafián, ktorý sa v posledných rokoch v ústraní venoval rodine a žil pokojný život. To však len dovtedy, kým ho neprepadnú na parkovisku maskovaní muži a zasiahnu ho 22 výstrelmi. Streľbu však akoby zázrakom prežije a pomsta na seba nenechá dlho čakať...

STREDA 20:00 Nova Cinema - Veronica Marsová

Mladá detektívka z obľúbeného seriálu vyrástla na mladú právničku, ktorá nechce mať nič spoločné s niekdajšími vyšetrovaniami. Návrat do rodného mesta jej toto odhodlanie úplne prekazí. Veronica sa tak okrem stredoškolského stretnutia vydá aj po stopách vraha známej speváčky. Veď čo by nespravila pre Logana?


Mohlo by vás zaujímať:Nie sú príbuzní, ale mohli by byť: FOTO Veď vyzerajú úplne rovnako!


ŠTVRTOK 14:45 Film+ - Vojvodkyňa

Historická snímka s Keirou Knightley v hlavnej úlohe prinesie príbeh Georgiany Canedishovej z rodu Spencerovcov. Tá bola na svoju dobu veľmi pokroková žena, angažovala sa v politike a nevyhla sa ani hazardu či milostným aféram. Viedla výrazne extravagantný život plný intríg a patrila k najvplyvnejším hostiteľkám tej doby. Nemala však veľmi šťastné manželstvo, čo taktiežvyriešila po svojom.

PIATOK 20:15 Joj Cinema - Moja krásna učiteľka

Larry je chlapík v strednom veku, ktorý však príšielo prácu v hypermarkete. Bez dobrého vzdelania nové zamestnanie lentak ľahko nenájde, preto sa vráti do školských lavíc. Zapíše sana hodiny komunikácieanečakane sa zamiluje do svojej učiteľky, ktorá vo svojom živote rieši krízu s manželom.


Mohlo by vás zaujímať:Bolesť, utrpenie a nekonečná samota: Herci bojovali s vlastnými démonmi, patril im celý film!


SOBOTA 20:35 JOJ - Strážcovia Galaxie

Nekonečnejší ako galaxia je snáď už len humor a komické situácie, ktoré Strážcovia Galaxie prinášajú. Každý zloduch potrebuje svojho hrdinu, v tomto prípade viac hrdinov. A dosť extravagantných. Keď sa na scéne objaví fanatický zloduch, ktorý plánuje násilím ovládnuť celý vesmír, je najvyšší čas, aby sa spojil odvážny dobrodruh Peter Quil, ozbrojený medvedík čistotný Rocket, humanoid pripomínajúci strom Groot, vražedná a záhadná Gamora a pomstychtivý Drax Ničiteľ a odhodlali sa na dobrodružnú misiu.

NEDEĽA 22:10 Markíza - Robin Hood

Zabudnite na všetky známe historky o Robinovi Hoodovi. Ridley Scott si spravil svoju vlastnú verziu. V úlohe legendárneho anglického hrdinu sa predstaví Russell Crowe. Spoločne s bandou zbojníkov zabojuje proti korupcii v miestnej dedine a vyzve kráľa, aby zmenil rovnováhu síl.

Viac o téme: VojvodkyňaStrážcovia GalaxieRobin Hood22 výstrelovVeronica Mars
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu