Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dych vyrážajúca akcia aj deštrukcia sveta: Tieto TV TIPY si nemôžete nechať ujsť!

TV Tipy
TV Tipy

Väčšina televízií momentálne uvádza vo večernom primetime hlavne svoje relácie a autorské seriály. Napriek tomu môžeme stále medzi nimi nájsť aj množstvo fantastických a kvalitných filmových projektov, pri ktorých vám nebude len tuhnúť krv v žilách, ale pri niektorých dokonca pustíte aj slzu.

PONDELOK 20:35 Joj Plus - Heker

Hekerom stačí niekoľkokrát kliknúť myšou, aby vám zničili život. A ešte horší sú tí s veľkými ambíciami. Tí, ktorí majú v pláne ochromiť nielen vás, ale celý svet. Mrazivý príbeh, v ktorom ide o život, aj keď v ňom namiesto zbraní počuť len prsty na klávesnici. Neznámy počítačový útočník sa rozhodol hrať o bezpečnosť celého sveta a zdá sa, že neexistuje nik, kto by ho zastavil. Zúfalé situácie si však vyžadujú zúfale činy, a tak tajné služby vytiahnu z väzenia extrémne nadaného hekera Nicka Hathawaya, ktorý si odpykáva pätnásťročný trest za kybernetické zločiny.

Mohlo by vás zaujímať:Príliš mladá? Nič Nové? Napriek tomu ju pustil do Elektry: Nvotová predstavila Mečiara

UTOROK 20:15 Dajto - Transformers: Zánik

Automechanik Cade Yager (Mark Wahlberg) sa snaží uživiť seba a svoju dospievajúcu dcéru Tessu (Nicola Peltz) opravovaním nepojazdných vrakov. Zúfalo sa mu nedarí, ale len do chvíle, než sa z jedného roztrieskaného nákladiaku vykľuje Transformera navyše ešte aj ten najdôležitejší zo všetkých – Optimus Prime! Cade z toho nemá veľkú radosť, pretože Amerika sa ešte úplne nespamätala zo súboja „dobrých" Autobotov so „zlými" Deceptikonmi, ktorí sotva pred štyri rokmi zlikvidovali polovicu Chicaga.

STREDA 20:35 Dajto - RoboCop

V Detroite riadi a financuje políciu firma OCP. Pri zásahu proti gangu padne policajt Murphy do rúk gangstrov, ktorí ho nemilosrdne rozstrieľajú. Lekári však zachránia jeho mozog a OCP uskutoční dlho pripravovaný plán - vytvoriť policajného kyborga, robota s ľudským mozgom a tvárou. Murphyho pravú identitu taja, všetci sa k nemu správajú skôr ako k stroju. Citový život sa však RoboCopovi, ako ho nazývajú, nepodarí potlačiť, a ustavične ho prenasledujú spomienky na predchádzajúci život.

Moholo by vás zaujímať:Bolesť, utrpenie a nekonečná samota: Herci bojovali s vlastnými démonmi, patril im celý film!

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - Horúce strely 2

Topper Harley žije v budhistickom kláštore, jeho nespôsobilý bývalý veliteľ Thomas "Tug" Benson je v Bielom dome ako prezident a na Strednom východe treba vyslobodiť skupinu amerických rukojemníkov. Topper je jediný muž, ktorý to môže dokázať, ale príliš sa viaže na svoju ex-priateľku Ramadu, než aby šiel po druhý raz do akcie - kým ho krásna agentka CIA Michelle nedostane znovu do sedla.

PIATOK 22:10 Joj Cinema - More v plameňoch

20. apríla 2010 došlo na ropnej plošine Deepwater Horizon v Mexickom zálive k jednej z najväčších človekom spôsobených katastrof na svete. Tento film rozpráva príbeh, ktorý sa neobjavil v nijakých správach a väčšina ľudí ho nepozná. Je to príbeh 126 členov posádky, pracujúcich na palube Deepwater Horizon, ktorí tam v teň deň prežili skutočné inferno. Skúsení profesionáli, muži aj ženy, bojovali s ohňom do úplného vyčerpania v nádeji, že prežijú a čoskoro sa dostanú na breh k svojim rodinám.

SOBOTA 20:35 Joj Plus - Statočné srdce

V 13. storočí sa škótsky vlastenec William Wallace (Mel Gibson) vzbúri proti tyranii anglického kráľa Eduarda I. (Patrick McGoohan), ktorý zaviedol do Škótska takzvané právo prvej noci pre svojich šľachticov. William by najradšej proti anglickým okupantom nebojoval, pretože jeho jedinou túžbou je žiť v pokoji s milovanou Murron (Catherine McCormacková), chovať ovce a mať kopu detí. Ani jedna z túžob sa mu však nesplní a musí sa postaviť do čela vzbúrených Škótov.

Mohlo by vás zaujímať:Neviete, čo s upršaným večerom? Spríjemnite si jesenné chvíle s týmito chuťovkami

NEDEĽA 20:35 Joj - Avengers 2: Vek Ultrona

Členovia tímu Avengers znova spájajú svoje sily, aby porazili zlovoľného Ultrona, ktorý chce svojou robotickou armádou zničiť Zem a vyhubiť ľudskú rasu, pretože je nedokonalá. Ale ani tí najväčší superhrdinovia - Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow a Hawkeye - tentoraz nedokážu čeliť takým mocným a desivým silám, akými zloduch disponuje. Jeho armádu bojových robotov totiž riadi geniálna umelá inteligencia, ktorú v zákernosti, rýchlosti, sile a logike neprekoná žiadny živý tvor.

Viac o téme: AvengersTV tipyStatočné srdceMore v plameňochRoboCop
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu