Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podfukári, hrdinovia i bádatelia: Užite si TV TIPY plné napätia a dobrodružstva!

koláž - tv tipy
koláž - tv tipy

Neľahké osudy, náročné podmienky a kopa drsných i dobrodružných scén. Aj taký bude tento televízny týždeň. Postavy z nasledujúcich filmov totiž majú poriadne zaujímavý život.

PONDELOK 20:35 JojPlus - Divoké kočky

Violet sa z ospalého predmestia presťahuje na Manhattan, pretože verí, že sa jej splní sen o veľkej kariére a láske. Tak sa zamestná v bare s divokou reputáciou a názvom Coyote Ugly Saloon. Tam sa z barmanky vypracuje na hviezdu, no postupne stráca rešpekt otca, lásku kuchára Kevina aj šancu na hudobnú kariéru. Podarí sa jej nakoniec to, čo si vysnívala?


Mohlo by vás zaujímať:Pozná ich celý svet, no nie v každej krajine si ich mohli pozrieť: Tieto filmy zakázali!


UTOROK 22:00 Film+ - Gangy New Yorku

Občianska vojna nebola tým jediným, s čím v 60. rokoch 19. storočia bojovali chudobní obyvatelia New Yorku. V štvrti Five Points, ktorá patrí medzi tie najchudobnejšie, sú obyvatelia sužovaní bojmi medzi znepriatelenými gangmi. Jednou z obetí je aj otec Amsterdama Vallona, ktorého po jeho smrti odviezli do sirotinca. O pätnásť rokov neskôr sa prichádza pomstiť, plány mu však skomplikuje stretnutie s krásnou vreckárkou Jenny.

STREDA 20:25 Jednotka - Wyatt Earp

Pozrite si búrlivý život jednej z najväčších legiend divokého západu - Wyatta Earpa. Ten sa spolu so svojimi bratmi zbavil zločinu v mestečku Dodge City a Tombstone a zúčastnil sa najslávnejšej prestrelky v histórii pri O.K. Corrade.


Mohlo by vás zaujímať:Z normálu až na pokraj šialenstva: Tieto postavy prišli o rozum!


ŠTVRTOK 22:30 Dajto - Podfu(c)k

Ukradnúť obrovský diamant v Antverpách a dostať ho cez Londýn do New Yorku - to nedokáže len tak hocikto. Najmäak chlapík, ktorý má na starosti transport diamantu, holduje hazardu a navyše na diamant má zálusk aj ďalší zlodej. Postupne sa z lúpeže stáva boj o holý život.

PIATOK 20:35 JojPlus - Lovci pokladov: Kniha tajomstiev

Ben Franklin Gates v podaní Nicolasa Cagea považuje históriu za stále živú a neodmieta možnosti na pátranie po neuveriteľných pokladoch. Vďaka nájdeniu pokladu templárov sa Ben stal najznámejším hľadačom na svete. Tentoraz spolu s otcom nachádza stratené stránky z denníka Johna Wilkesa Bootha, ktorý zavraždil prezidenta Abrahama Lincolna.

SOBOTA 20:30 Markíza - Podfukári 2

V sobotu večer si môžete pozrieť návrat štyroch podfukárov, ktorí predvedú ďalšie z neuveriteľných kúskov a posunú tak hranice ilúzie ešte o stupeň vyššie ako naposledy. Kým minule napálili agentov FBI, tentokrát budeich cieľom odhaliť novénekalé praktiky. Po krku pôjdu mágovi,ktorý ovládamoderné technológie.


Mohlo by vás zaujímať:Totálne zaskočené fanúšičky: Spiderman šokoval vyhlásením o vzťahu s mužom!


NEDEĽA 20:00 HBO Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinuich

Hlavným hrdinom tejto snímky je dvadsaťtriročný Američan Desmond Doss, ktorý síce nastúpil do vojenskej služby, no kvôli svojmu presvedčeniu odmietal nosiť zbraň a zabíjať. Stretáva sa s nepochopením u spolubojovníkov, no o jeho obrovskom hrdinstve nie je pochýb. Presvedčte sa sami.

Viac o téme: Divoké kočkyPodfukáriWyatt EarpGangy New YorkuLovci pokladov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu