Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Perfektné TV TIPY: V závere týždňa sa máte na čo tešiť!

(Zdroj: koláž Telkáč)

Nový týždeň so sebou prináša ľahký rozjazd v podobe zaujímavých filmov, pričom nebudú chýbať ani hviezdne mená. To najlepšie však príde až na koniec. Ak nebudete vedieť, čo s voľným časom, od piatku do nedele to za vás rozhodne televízna ponuka.

PONDELOK 20:15 Joj Cinema -Tiger a sneh

Básnik Attilio je lektorom na univerzite v Ríme a práve publikoval zbierku svojich prác. Bezhranične miluje kritičku Vittoriu. Prakticky žije len pre ňu, dvorí sa jej, prenasleduje ju na každom kroku a každú noc o nej sníva. Vittoria si ho príliš nevšíma, jeho snaženie prechádza so zhovievavým úsmevom a len zriedka prijíma jeho neustále pozvania. V roku 2003 odchádza Vittoria do Bagdadu urobiť rozhovor s irackým básnikom Fuadom. Počas bombardovania je zranená a upadá do kómy. Attilio neváha ani minútu, aby svoju milovanú zachránil.

UTOROK 14:40 HBO -Doctor Strange

Doctor Stephen Strange je svetoznámy neurochirurg, ktorého život sa radikálne zmení po desivej autonehode, ktorá ho oberie o to najcennejšie, čo má - o schopnosť používať ruky. Keď ho tradičná medicína sklame, je nútený hľadať pomoc na neobyčajnom mieste, mystickom Kamar -Taj. Rýchlo však zistí, že toto miesto nie je len uzdravovacím centrom, ale tiež základňou pre boj s neviditeľnými temnými silami, ktoré chcú zničiť náš svet.

Najskôr práca, potom svadba: V televízii našli zamestnanie aj lásku!

STREDA 20:25 Jednotka -Nezmieriteľní

Podľa výberu Amerického filmového inštitútu patrí medzi 100 najlepších filmov, sa k svojmu desiatemu výročiu dočkal oslnivého digitálneho prepisu. Moderná klasika vyráža na novú cestu k divákovi ovenčený štyrmi Oscarmi. Clint Eastwood a Morgan Freeman tuhrajú zostarnutých pištoľníkov, ktorí sa ešte naposledy chopia zbraní, aby si vyslúžili vypísanú odmenu.Richard Harris stelesňuje postavu nešťastného nájomného zabijaka a GeneHackman je mužom zákona, disponujúciskrytým šarmoma mrazivou brutalitou.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema -Dom z piesku a hmly

Kathy Nicolová je mladá žena, ktorá sa zúfalo pokúša nájsť nový zmysel života, keď sa vymaní zo závislosti od alkoholu. Vinou úradného omylu, byrokratickej ľahostajnosti, ale sčasti aj jej vlastným zavinením, ju vysťahujú z malého bungalovu v Severnej Kalifornii, ktorý pre ňu predstavoval poslednú životnú istotu - bezpečný domov. Mladá žena hľadá spôsoby, ako tomu zabrániť. Na pomoc si vezme právničku Connie Walshovú a zapletie sa aj so zástupcom šerifa, Lesterom Burdonom, ktorý má jej prípad na starosti.

PIATOK 22:40 Joj -Gangster Ka

Radim Kraviec alias Káčko sa vyznačuje vysokou inteligenciou a talentom pre dokonalý podvod. Kde iní siahajú po zbrani, on využíva lsti, armády právnikov a monštruózny kapitál. Bez mrknutia oka okráda štát o miliardy korún. Je si ale dobre vedomý hranice, ktorú nesmie prekročiť. Tou je fyzická eliminácia kohokoľvek zo svojho okolia. Vďaka kontaktom na politickej scéne pripravuje triumfálny kus - ovládnutie Čepra, spoločnosti, ktorá kontroluje všetky zásoby pohonných hmôt v republike.

Filmári ju milujú: Tieto hollywoodske trháky sa nakrúcali v stovežatej Prahe

SOBOTA 20:30 Markíza -Krycie meno U.N.C.L.E.

Opät sa stretávame s dvomi špičkovými agentmi organizácie U.N.C.L.E. Američan Napoleon Solo a Rus Illya Kuryakin bojujú proti všetkým zločincom, ktorí ohrozujú svet. Príbeh sa odohráva na počiatku šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia, na vrchole studenej vojny. Agent CIA Solo a agent KGB Kuryakin bojujú proti záhadnej zločineckej organizácii, ktorá si podmaňuje svet prostredníctvom šírenia jadrových zbraní a rôznych moderných technológií. Kľúčom knájdeniu hlavných vinníkov je dcéra nemeckého vedca. Začína súboj s časom, aby sa zabránilo celolosvetovej katastrofe.

NEDEĽA 20:35 Joj -Spectre

V poradí 24. James Bond v Mexico City vypátra a zlikviduje šéfa medzinárodnej teroristickej organizácie Marca Sciarru. V Ríme zvedie jeho dcéru Luciu a dozvie sa od nej podrobnosti o zločineckej organizácii Spectre. Na jej čele stojí Franz Oberhauser, ktorý Bonda celé roky sleduje na každom kroku a likviduje jeho najbližších.Bonda čaká stret s dávnym osobným nepriateľom, ktorý je známy pod menom Ernst Stavro Blofeld. Bond postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev a tajomstiev, aby nakoniec odhalil desivú pravdu o zločineckej organizácii Spectre a jej zakladateľovi. A tiež o sebe samom.

Viac o téme: Doctor StrangeSpectreGangster KaNezmieriteľníTiger a snehKrycie meno U.N.C.L.E.Dom z piesku a hmly
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu