Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Napätie, romantika, akcia: TV Tipy ponúkajú tento týždeň široký výber

(Zdroj: koláž Telkáč)

Napätie, romantika i komické chvíle. To všetko prinesie tento týždeň, v ktorom si každý príde na svoje. Či už si chcete zaspomínať na časy totality a horkosladké komédie, alebo trochu hollywoodskej romantiky a akcie. Stačí si len vybrať.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Najhľadanejší muž

Film natočený podľa bestselleru Johna le Carré, jedného z najznámejších autorov špionážnych románov, ktorý kedysi sám pracoval pre britskú tajnú službu MI5 a MI6. V hamburskej islamskej komunite sa jednej noci objaví neznámy muž na pokraji smrti. Jeho identita zostáva záhadou - je Issa terorista alebo obeť špinavých praktík medzinárodného zločinu?

20:30 Markíza - Skús ma rozosmiať

Danny Macabee nosí falošný snubný prsteň preto, aby mohol získavať ženy a pritom nikdy nenadviazať ozajstný vzťah. Keď však stretne ženu svojich snov, nastanú problémy a Danny musí rýchlo zinscenovať falošný rozvod. Zaplatí svojej dlhoročnej asistentke Katherine a jej deťom, aby vystupovali ako jeho budúca exrodina. Po jednom klamstve nasleduje ďalšie, až sa všetci ocitnú na rodinnom výlete na Hawaii, kde sa každý z nich snaží hrať svoj vymyslený príbeh.

UTOROK 21:50 ČT2 - Eštebák

Príbeh sa odohráva v čase okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy a následnom období zmien v spoločnosti. Ako civilného zamestnanca, označeného previerkami ako dôveryhodnú osobu, ho prevelili z letiska na Ministerstvo vnútra, priamo na oddelenie odposluchov. Stal sa z neho eštebák, zberateľ prvotného materiálu, donášač - kandidát na spoluprácu. Film Eštebák je autentickým prienikom do doby budovania socializmu v Československua zároveň umelecko-sarkastickým pohľadom do mocenských a politických štruktúr štátu, ktorý si na dlhé desaťročia uzurpoval moc nad svojimi občanmi.


Mohlo by vás zaujímať:Predstavitelia legendárnej trilógie Slunce, seno po rokoch: Čo robia dnes?


ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - Kým nás smrť nerozdelí

Tajný agent CIA Steve Tobias chce dokončiť dlho pripravovanú akciu, na ktorej pracuje s kolegyňou Angelou Harrisovou. Chcú dostať francúzskeho gangstra Jean-Pierra Thibodouxa, ktorému má Tobias "predať" ukradnutú ruskú atómovú ponorku. Záver akcie je naplánovaný na nedeľu. V ten istý deň sa však žení aj Tobiasov jediný syn Marc, na ktorého výchovu nemal nikdy čas. Michael Douglas sa tentokrát predstaví v úlohe agenta CIA.

PIATOK 20:30 Markíza - Rafťáci

Celovečerný film Rafťáci je plný smiechu, napätia a trapasov, ktoré vznikajú v celkom nečakaných situáciách. Keď Dany sľúbil Filipovi, že mu pomôže "zbaliť" dievča,netušil, koľko prekážok sa im postaví do cesty. Napriek tomu, že sa postupne musia vyrovnať s prítomnosťou Danyho rodičov, malého brata Honzíka, či prísneho inštruktora Bořka, objavenie dievčenského vodáckeho kurzu im nakoniec ponúkne mnohé možnosti, ako naplniť Filipovu túžbu. Rafťáci sú komédiou pre mládež, ale nielen pre nich.

22:35 Doma - Zakázaný tanec

Pripravte sa na poriadny tanečný zážitok. Stredoškolák Reno sa z Bostonu presťahuje do malomesta a zažije kultúrny šok. Po tragickej nehode totiž v meste reverend vyhlásil zákaz hudobných a tanečných akcií. Pre Rena, ktorý sa zamiluje do reverendovej neskrotnej dcéry, je to výzva. Práve vďaka nemu toto smutné miestočko ožije.

SOBOTA 20:30 Markíza - Život je raz taký

Po tragických udalostiach sú Holly a Eric nútení vychovávať dcérku ich spoločných známych. Táto povinnosť im zmenila životy a naprek tomu, že sa neznášajú, museli kvôli malej Sophii spolu vydržať. Skoordinovali svoje životy, nasťahovali sa do domu a nakoniec medzi nimi predsa len preskočila iskra.

20:35 Joj Plus - Králi ulice

Tom Ludlow je oporou losangeleskej polície, ale potom sa stane niečo, čo úplne otrasie jeho pozíciou aj životom. Keď je zavraždený jeho parťák, vynoria sa dôkazy, ktoré zo zločinu usvedčujú práve Ludlowa.

22:40 Joj - 22 Jump Street

Po tom, čo si prešli nástrahami strednej školydvakrát po sebe, čakajú na policajných dôstojníkov Schmidta a Jenka veľké zmeny - sú poverení prácou v utajení na miestnej vysokej škole. Ale zatiaľ čo Jenko stretne spriaznenú dušu v športovom tíme a Schmidt prenikne do radov študentov umenia, začínajú o svojom vzájomnom kamarátskom vzťahu zvoľna pochybovať. Ich úlohou už nie je len vyriešiť prípad, ale sú nútení zistiť, či medzi nimi môže existovať spoločný vzťah na úrovni.

NEDEĽA 20:15 Prima - Slunce, seno, erotika

Bezkokurenčná ľudová zábava v podobe tretieho pokračovania bláznivej komédie o obyvateľoch juhočeskej dedinky Hoštice. Miestne roľnícke družstvo usporiadalo zájazd do Talianska, na ktorom sa zúčastnili aj Škopkovci. Vypravili sa tam na pozvanie talianskeho poľnohospodárskeho družstva, zamestnanci ktorého sa na oplátku chystajú navštíviť Hoštice.

Viac o téme: Michael DouglasJennifer AnistonKatherine HeiglSkús ma rozosmiaťSlunce seno erotika
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu