Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé TV TIPY: Čaká vás najlepší Batman, oscarová dráma či Darth Vader

Temný rytier
Temný rytier

Ďalší týždeň opäť prinesie bohatú filmovú nádielku. Nebude chýbať ani známa československá klasika a vyvrcholenie populárnych Hier o život. Ponad veľkomestom Gotham bude lietať temný ochranca spravodlivosti a čaká nás aj cesta do ďalekej galaxie. Aby toho nebolo málo, pozrieme sa aj na divoký západ.

PONDELOK 20:25 Jednotka- Billy Elliot

Otec si svojho syna Billyho Elliota predstavoval celkom inak. Už ho videl v boxerskom ringu s rukami nad hlavou, ako sa teší z víťazstiev. Lenže, keď Billy uvidí vo vedľajšej sále budúce primabaleríny, sen o boxerskom ringu dostáva vážne trhliny. Ladnosť pohybu, ktorou sa pýši balet, mu učarovala. Čo však na to povie jeho otec? Vlastnú túžbu však nemôžete oklamať a zakrátko sa Billy aj vďaka pani Wilkinsonovej objaví na hodine baletu.

Mohlo by vás zaujímať:Princov z našich rozprávok zbožňujeme: Od natáčania však ubehli už roky!

UTOROK 20:15 Dajto - Temný rytier

V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona a štátneho žalobcu Harveyho Dentasa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera.

STREDA 20:25 Jednotka - Chisum

Odvážny farmár John Chisum patrí do starých čias, kedy civilizáciou nedotknutá pôda patrila Indiánom a biely muž tu mohol zvíťaziť len vďaka mimoriadnej odvahe a vytrvalosti. Vtedy Chisum prihnal svoje stádo dobytka do Nového Mexika a stal sa kráľom Pecosu - vlastníkom obrovského územia a tiež najväčšieho vodného zdroja v okolí. V mestečku Lincoln sa aleusadil pán Murphy, ktorýodkúpil všetky obchody a pôdu okolo Chisumovho územia. Nechce sa však uspokojiť s tím, čo doposiaľ získal - chce si privlastniť aj Chisumove pozemky.

Mohlo by vás zaujámať:Boli jedineční, kontroverzní a nezabudnuteľní: Hudobné legendy zmenili svet!

ŠTVRTOK 20:35 Plus - Hry o život: Drozdajka 2

Katniss sa usiluje byť v centre odboja a osobne sa zúčastňovať ostrých bojov, ktoré rebeli vedú s Capitolom. Povstalecká prezidentka sa ju snaží posielať iba na menej nebezpečné misie ďaleko od hlavného frontu, avšak Katniss má vlastný plán. Dobre vie, že teror štátnej moci a krviprelievanie sa neskončia, kým bude nažive prezident Snow. Je presvedčená, že sa k nemu dokáže dostať cez vojnovú zónu a sama ho zlikvidovať. Na Katniss však tentoraz čaká oveľa nebezpečnejší nepriateľ než ten, akého doteraz poznala v aréne Hier o život.

PIATOK 20:30 Markíza - Jak dostat tatínka do polepšovny

Luboš a Anna (Vaškovi rodičia) sa ocitnú v zložitej situácii. Jeden druhého sa snažia pochopiť a rešpektovať rozdielnosť pováh. Nie je však ľahké upevniť už raz narušený vzťah. Situácia, ktorá nastala, je dosť kuriózna. Dvaja ľudia - muž a žena -sa po ôsmich rokoch stretávajú, aby sa lepšie spoznali. A potom je tu Vašek, ktorý tak veľmi túži po otcovi, s ktorým by mohol prežiť úžasné dobrodružstvá.

SOBOTA 20:35 JOJ - Zúbková víla

Derek Thompson je bývalá hokejová hviezda. Pre zranenie sa mu príliš nedarí, a tak svoju zlú náladu dáva každému patrične najavo.Derek neverí na žiadne zázraky a je k deťom kruto otvorený. Jedného dňa takmer presvedčí Tess, dcérku svojej priateľky Carly, že žiadna zúbková víla neexistuje, a tak je zbytočné ukrývať vypadnutý zúbok pod vankúš. Trpezlivosť dôjde nielen Carle, ale vzbudí to aj veľkú nevôľu v rozprávkovej ríši. Preto Derek dostane špeciálny trest – na jeden týždeň je premenený na zúbkovú vílu so všetkým, čo k tomu patrí.

Mohlo by vás zaujímať:Slovák Vladimír Furdík: Cesta od kaskadéra až po hlavnú postavu seriálu Game of Thrones

NEDEĽA 20:40 HBO - Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: Star Wars Story je prvá snímkazo série samostatných filmov Lucasfilmu. Rozpráva príbeh skupiny netradičných hrdinov, ktorí sa spoja, aby splnili zdanlivo nemožnú úlohu - ukradnúť plány Hviezdy Smrti.

Viac o téme: Hry o životTemný rytierBilly ElliotChisumJak dostat tatínka do polepšovny. Zúbková vílaRogue One: A Star Wars Story
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu