Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV Tipy: Čaká vás kultový western, neobyčajné deti aj tragédia na Titanicu

Gladiátor
Gladiátor (Zdroj: hdwallsource.com)

O rozhýbanie bránice sa postará malý Vašek pri hľadaní otca, do dramatických momentov vás dostane Russel Crowe v príbehu odvážneho gladiátora, na Leonarda DiCapria opäť čaká tragédia na Titanicu. Tento týždeň nebude chýbať ani nazretie do fantasy sveta, kam vás vezme Pete so svojím drakom, ako aj neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Jednoducho, tento týždeň je z čoho vyberať!

PONDELOK 20:15 Dajto - Gladiátor

Gladiátor s Russelom Croweom je klasika, ktorú musíte vidieť. Rímsky generál Maximus si vďaka mnohým víťazstvám svojich légií vyslúžil úctu aj od umierajúceho panovníka Marca Aurelia. Ten od neho chce, aby sa ujal vlády, čo sa rozhodne nepozdáva dedičovi trónu Commodovi. Žiarlivosť ho privedie až k tomu, že nariadi Maximovu popravu, ktorej ale hrdina len o vlások ujde. Zachránia ho otrokári, pomocou ktorých sa vydá na cestu do Ríma - aby pomstil vraždu ženy aj syna.


Mohlo by vás zaujímať:Prerazili v Hollywoode, no nie sú Američania: Odkiaľ pochádzajú slávne filmové hviezdy?


UTOROK 18:15 HBO - Pete a jeho drak

Dlhé roky prekvapoval starý rezbár, pán Meacham, svoje okolie rozprávkami o drakovi, ktorý žije v lesoch na pobreží Spojených štátov. Deti tieto príbehy zbožňovali. Len jeho dcéra Grac ich považovala za bláznivé historky. Až kým nevyrástla a v parku nenašla Peta, ktorý tvrdí, že v lese žije so zeleným drakom menom Elliot.

STREDA 20:25 Jednotka - Vtedy na západe

Kultový western Vtedy na západe prinesie v stredu večer známe mená, pištoľníkov, prestrelky, zločincov aj ochrancov práva a spravodlivosti. Namiesto oslavy a svadobnej hostiny musí mladá vdova pripraviť štyri pohreby a zachrániť pôdu manželovej rodiny. Príde jej niekto na pomoc?


Mohlo by vás zaujímať:Sexsymbol starých mám nezaprel svoju povesť: Mám rád ženy a ich telá, ktoré som...


ŠTVRTOK 20:35 Plus - Hry o život: Drozdajka

Tretie pokračovanie úspešnej série Hry o život ukáže Katniss Everdeenovú ako symbol odporu proti všemocnému Kapitolu. Prezident Snow sa však nevzdáva, preto sa Katniss ocitá v obrovskom nebezpečenstve.

PIATOK 20:30 Markíza - Jak vytrhnout velrybě stoličku

Vynaliezavý školák Vašek žije sám s mamou, ktorá sa venuje baletu. Malému chlapcovi ale chýba otec, preto sa snaží mame nájsť nového manžela a sebe otca. Pátranie po novom otcovi spúšťa kopu nečakaných humorných situácií, ktoré stoja za pozretie.

SOBOTA 20:35 Joj - Titanic

Príbeh lode, ktorú nemalo nič ohroziť a už vôbec nie zničiť, patrí k najúspešnejším v histórii kinematografie a videl ho azda každý. Veľká a známa katastrofa v kombinácii s romantickou zápletkou si jednoducho vyžiadala veľkú pozornosť. A žiada si ju dodnes.


Mohlo by vás zaujímať:Strapatý génius Tim Burton: Jeho snímky vás pobláznia svojou originalitou!


NEDEĽA 20:40 HBO - Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Filmy vizionára Tima Burtona so sebou vždy prinášajú nezabudnuteľný zážitok a nie je tomu inak ani pri tejto snímke. Hlavným hrdinom je Jake, ktorému milovaný dedko zanechá tajomné príbehy z iných svetov a dôb. Jake tomu príliš neverí, čo sa však zmení v momente ako objaví bájny sirotinec pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej.

Viac o téme: TitanicVtedy na západeJak vytrhnout velrybě stoličkuHry o život: Drozdajka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu