Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bohaté TV tipy pre každého: Čaká vás príbeh o Kajínkovi i prípad prefíkaného schizofrenika!

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň si každý nájde to svoje. Ak máte chuť na akciu, psychologický thriller či romantickú komédiu, ste na správnej adrese. Stačí si vybrať.

PONDELOK21:55 ČT2 - Absolvent

Po úspešnom zložení záverečných skúšok sa Benjamin Braddock vracia domov. Vôbec však nevie, čo chce vlastne robiť ďalej. Hrdí rodičia usporiadajú obrovskú oslavu. Prídu susedia, známi i kamaráti. Medzi nimi je aj rodina Robinsonovcov. Braddokovci sa s nimi často stýkajú a hoci by pani Robinsonová mohla byť Benjaminovou matkou, vznikne medzi nimi milenecký vzťah. Do hry sa však dostane aj dcéra pani Robinsonovej Elaine a životy všetkých sa skomplikujú.

STREDA 20:25 Jednotka - Prvotný strach

Príbeh skveléhoprominentného chicagského právnika Martina Vaila, ktorý prijme ponuku zastupovať v súdnom procese mladého miništranta Aarona Stamplera, obvineného z vraždy významného kňaza. Na základe psychiatrického vyšetrenia sa mu podarí dosiahnuť odloženie výpovede 19-ročného mladíka na súde. Zdá sa, že Aaron trpí schizofréniou. Edward Norton si za úlohu prefíkaného Aarona vyslúžil Oscara.

21:30 ČT1 - Hoří, má panenko

Trpkosmiešny príbeh sa odohráva v malej podkrkonošskej obci a sleduje priebeh tradičného hasičského plesu. Jeho organizačný výbor má osem členov a začiatok filmu ich zastihuje uprostred posledných príprav slávnostnej časti večera, na ktorom majú odovzdať bývalému predsedovi, staručkému Aloisovi Vránovi, čestný dar v podobe zmenšenej pozlátenej hasičskej sekierky uloženej v špeciálnej kazete za jeho päťdesiatročnú činnosť. V ten večer sa však nič nedarí. Vinou hádky však obraz zhorí.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Kajínek

Kriminálny thriller inšpirovaný príbehom Jiřího Kajínka, ktorý je považovaný za prvého nájomného vraha v Českej republike. Vďaka svojmu úteku z väzenskej pevnosti Mírov sa z neho stala legenda a tiež najhľadanejší človek v Európe. Päť týždňov unikal polícii. Toto obdobie je dodnes zahalenétajomstvom. Je Jiŕí Kajínek obeťou konšpirácie, alebo chladnokrvný zabijak? Snaží sa dokázať svoju nevinu, alebo zastrašiť a ovplyvniť svedkov?

20:35 Joj Plus - Hobit: Smaugova pustatina

Počas dobrodružného putovania skupiny trpaslíkov za strateným domovom sa v samotárskom Bilbovi prebúdza hrdinský duch a pocit spolupatričnosti k svojmu výnimočnému rodu. Pod vedením legendárneho bojovníka Thorina sa hobit Bilbo s čarodejníkom Gandalfom a trinástimi hobitmi vydali na dlhú a nebezpečnú púť. Cieľom ich výpravy je získať staré stratené kráľovstvo hobitov Erebor, odkiaľ ich kedysi vyhnal drak Smaug.


Mohlo by vás zaujímať:Veľké priznanie s nečakanými následkami: Efekt Charlieho Sheena spôsobil malú revolúciu!


PIATOK 20:15 Dajto - Špionáž

Adam Cassidy je vynikajúci vývojár moderných technológií, ktorý pracuje pre spoločnosť Nicholasa Wyatta. Po incidente na večierku začne Wyatt Adama vydierať. Ten je nútený začať pracovať pre jeho korporáciu ako špión. Musí preniknúť do firmy jeho hlavného konkurenta Jocka Goddarda. Adam má za úlohu ukradnúť prototyp vynikajúceho smartfónu.

22:40 Joj - Con Air

Nicolas Cage sa po prepustení z väzenia ocitol v lietadle plnom najnebezpečnejších trestancov, Tí sa pod vedením psychopatického masového vraha Johna Malkovicha pokúšajú o hromadný útek.

SOBOTA 20:30 Markíza - Podfukár

Skúsený podvodník Will Smith sa zamiluje do začínajúcej podfukárky Margot Robbie. Keď sa k nej priblíži, rozíde sa s ňou. O tri roky sa opäť stretávajú. Smitha vyšachuje z hry a obaja sa snažia okradnúť rovnakú obeť - majiteľa medzinárodného pretekárskeho tímu.

22:55 Joj - Láska a iné závislosti

Anne Hathaway v úlohe Maggie, zvodnú slobodnú dušu, ktorá nedovolí nikomu aničomu spútať ju. Zrazu však spoznáva svoju spriaznenú dušu Jamieho, ktorémunemilosrdný až priam neomylný šarm veľmi dobre slúži pri komunikácii so ženami. Maggin a Jamieho vyvíjajúci sa vzťah však narazí na kameň úrazu, keď obaja prepadnú láske.

NEDEĽA 20:35 Joj Plus - Vidiečania z Beverly Hills

Na pozemku vdovca Jeda Clampetta, ktorý žije uprostred divočiny s dcérou Elly May a svojou svokrou, náhodou objavia naftu. Okamžite sa objavia zástupcovia mamutej petrolejárskej firmy s ponukou miliardy dolárov. A tak sa rodinka, posilnená o bratranca Jethra vyberie priamo do Beverly Hills. Tam už pri príjazde vzbudia nechcenú pozornosť, pretože skupinka vidiečanov pôsobí veľmi "exoticky". Dobrodružstvo svojskej rodinky sa môže začať.

22:40 Markíza - Divoký Django

Dej sa odohráva dva roky pred americkou občianskou vojnou Severu proti Juhu. V hlavnej úlohe s Jamie Foxxom ako otrokom Djangom. Pod vplyvom nemeckého lovca, doktorom Schultzom (ChristopherWaltz), sasám stane krutým lovcom ľudí za odmenu. Schultz je na stope vražedným bratom, ku ktorým ho môže priviesť iba Django.

Viac o téme: Margot RobbieWill Smith Richard GereEdward NortonDustin HoffmanPrvotný strachKajínekAbsolvent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu