Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY na týždeň: Dojme vás príbeh chorého dievčaťa a pobaví prefíkaný DiCaprio

Chyť ma, ak to dokážeš
Chyť ma, ak to dokážeš (Zdroj: koláž Telkáč)

Ďalší týždeň prináša so sebou dávku skvelých filmov. Vyberie si naozaj každý. Čakajú na vás silné príbehy zo života, ale aj perfektná komédia s Leonardom DiCapriom.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Biela ako sneh, červená ako krv

Pútavá talianska romatická komediálna dráma podľa literárneho bestselleru Alessandra D´Aveniu.Študent Leo sa zamiluje do spolužiačky Beatrice, najkrajšieho dievčaťa v škole so snehobielou pokožkou a ohnivočervenými vlasmi. Dievča jeho snov však trpí leukémiou. Môžu sny zomrieť a môže byť láska silnejšia ako smrť?

UTOROK 22:00 HBO -Diagnóza: Šampión

Skvelý film zo športového prostredia. Will Smith v hlavnej úlohe napínavého trileru, inšpirovanom neuveriteľným objavom renomovaného forenzného neuropatológa Benneta Omalu, ktorý ako prvý odhalil príčinu ochorenia mozgu u hráčov amerického futbalu.

Mohlo by vás zaujímať:Obrovská hanba a fiasko na festivale v Cannes: Slovenskí filmári skončili v cele!

STREDA 20:25 Jednotka -Chyť ma, ak to dokážeš

Frank je muž v najlepšom veku s povesťou špičkového odborníka, ale ešte než dosiahol plnoletosť, pátrala po ňom polícia bezmála tridsiatich štátov. V šestnástich sa Frank (Leonardo DiCaprio) od svojich vrstovníkov príliš nelíšil. Ale potom sa jeho rodičia rozviedli a on mal pocit, že zostal sám. Vyrobiť si doklady a urobiť sa starším bola hračka. Dokázal preniknúť do radov pilotov jednej z najväčších leteckých spoločností. Diplom právnika, ako inak než sfalšovaný, mu otvoril cestu stať sa obhajcom a nejaký čas pôsobil aj ako detský lekár na klinike. Žil v luxusných hoteloch a precestoval kus sveta. Jeho lúpeže vyčíslil zúfalý agent FBI (Tom Hanks), s ktorým sa Frank dlho pohrával ako mačka s myšou, na závratnú sumu.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus -Hobit: Neočakávaná cesta

Oscarom ocenený filmár Peter Jackson pripravilďalší jedinečnýfilm - Hobit: Neočakávaná cesta, prvý diel trilógie filmových adaptácií od J.R.R. Tolkiena Hobit. Všetky tri filmy sa odohrávajú v Stredozemi 60 rokov pred "Pánom prsteňov". Táto časť sleduje cestu hlavnej postavy Bilba, ktorý sa ocitne na dobrodružnej výprave. Cieľom cesty je si znovu nárokovať stratené trpasličie kráľovstvo Erebor, o ktoré hobitov pripravil drak Šmak.

PIATOK 20:15 Joj Cinema -Králi hôr

V orlom hniezde sa narodia dve mláďatá. Časom jedno z nich zosilnie a prirodzene vytlačí svojho slabšieho brata z hniezda von. Mladý orol je odsúdený na smrť. Niekedy sa podobné veci stávajú aj ľuďom. Malý Lukas žije so svojim otcom, ktorý trpí stratou svojej ženy a s jej odchodom sa nedokáže vyrovnať. Svoju bolesť prenáša na Lukasa. Chlapec nesie bremeno smrti mamy na svojich pleciach a jeho krehká detská duša trpí. Útechu a radosť hľadá v horách a na kopcoch okolo domu, kde žije. Tu ho osud spojí s opusteným orlím mláďaťom, ktoré bojuje o život. Dá mu meno Abel a potajomky sa o neho stará. Nájde lásku, ktorá mu doma chýba a priateľstvo s nádherným a silným tvorom. Raz však príde deň, kedy sa budú musieť ich cesty rozísť.

Mohlo by vás zaujímať:FOTO Spoznali by ste dnes syna Forresta Gumpa? Veď sa vôbec nepodobá!

SOBOTA 20:30 Markíza -Pastorova žena

Prípad, ktorý vzbudil mimoriadnu pozornosť médií i verejnosti. Mary Winklerová zastrelila v spánku svojho muža, veľmi obľúbeného a váženého pastora, s ktorým mala tri dcéry. Úspešná obhajoba bola založená na jej výpovedi o fyzickom i psychickom týraní. Skutočný príbeh, ktorý sa odohral v roku 2006 v Tennessee.

NEDEĽA 20:30 Markíza -Nebezpečný spojenec

Príbeh správneho muža v nesprávnom tele. Posledným zúfalým pokusom o zastavenie diabolského sprisahania je implantácia spomienok, tajomstiev a zručností mŕtveho agenta CIA nevypočítateľnému a nebezpečnému odsúdencovi na smrť v nádeji, že dokáže dokončiť agentovu misiu.

Viac o téme: Hobit: Neočakávaná cestaDiagnóza: ŠampiónNebezpečný spojenecPastorova ženaKráli hôr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu