Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY plné zábavy: Pripravte sa na filmy, ktoré potrápia vaše bránice!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: csfd.cz)

Fanúšikovia komédie, humoru, vtipných hlášok a nečakaných situácií majú tento týždeň o filmové zážitky postarané. Stačí sa len pohodlne usadiť a užiť si televíznu zábavu.

Pondelok 10:15 Joj -Veľká šestka

Veľkonočný pondelok musí byť plný zábavy! Humor si užijete hneď od doobedných hodín so skvelým animákom Veľká šestka. Pri jeho sledovaní vám síce môže vybehnúť pár sĺz od smútku, no oveľa viac vás bude trápiťbránica, ktorá dostane od smiechu poriadne zabrať.


Mohlo by vás zaujímať:Návrat Anny zo Zeleného domu: Drsná premena zo sladkej romantičky!


Utorok 14:55 Doma -Anna zo Zeleného domu: Príbeh pokračuje

Megan Follows ako Anna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Mnohí s neposednou Annou Shirleyovou vyrastali. Pozrieť si opäť jej príbeh je ako vrátiť sa do detských čias. Anna už síce o pár rokov vyrástla, no stále ma schopnosť dostať sa do vtipných situácií a vďaka svojhlavosti zažíva stále nové dobrodružstvá.

Streda 17:35 HBO2 -Ratatouille

Môže sa potkan stať vychýreným šéfkuchárom? Ak veľmi chce, tak určite áno! Potkan Remy má obrovský sen, no jeho rodina ho odrádza a nikto mu neverí, že by sa mu mohol splniť. Našťastie si však nájde priateľa - hanblivého odnášača odpadkov Linguiniho. A spolu už môžu čosi dokázať!


Mohlo by vás zaujímať:Keď animáky nestačia: Top Disney rozprávky prerobené do hraných verzií


Štvrtok 20:35 JojPlus -Falošní poliši

Akčná krimikomédia o dvoch bláznivých policajtoch, ktorí v skutočnosti ani policajtmi nie sú. K strážcom zákona sa dostali tak nejak nelegálne len kvôli tomu, že si na párty obliekli policajné kostýmy. No aj napriek omylu zisťujú, že vďaka uniformám si môžu hocičo dovoliť...

Piatok 14:10 Film+ -Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Knižný bestseller jednoducho musí priniesť aj filmovú verziu. Švédi sa toho pochopiteľne chytili a vytvorili film s najdrahším rozpočtom v celej ich kinematografickej histórii. A že to stálo za to, sa presvedčíte aj vy! Hlavný hrdina Allan Karlsson má sto rokov, no sedieť v domove dôchodcov ho neláka. Preto sa vydá na útek, na ktorom o vtipné situácie nebude núdza.


Mohlo by vás zaujímať:Slovenské a české skvosty, na ktoré sa nezabúda: Toto sú naše najlepšie filmy!


Sobota 21:10 ČT1 -Revival

Ďalšia skvelá komédia z dielne českých tvorcov prináša príbeh o štvorici bývalých muzikantov. Ich slávna rocková skupina Smoke sa za nejasných príčin pred mnohými rokmi rozpadla a teraz chystajú obrovský comeback!V úlohe muzikantov sa predstavia esá ako Bolek Polívka či Marián Geišberg.

Nedeľa 13:30 Nova Cinema -Čarovný les

Vtipný aj dojemný. Taký je muzikál, v ktorom tvorcovia skĺbili viacero rozprávkových bytostí zo známych príbehov, čím vytvorili jedinečné dielo plné chytľavých melódií a známych hereckých mien. Čarovný les je moderným spracovaním obľúbených rozprávok bratov Grimmovcov, v ktorom sa pretínajú príbehy hneď niekoľkých z nich a ktorý ukazuje, aké dôsledky majú priania a poslanie ich postáv.

Viac o téme: RevivalVeľká šestkaRatatouilleČarovný lesStoročný starčekKtorý vyliezol z okna a zmizolAnna zo Zeleného domu: Príbeh pokračuje
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu