Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bohaté TV Tipy na týždeň: Silné príbehy vás dojmú až k slzám!

(Zdroj: koláž Telkáč)

Hneď od úvodu týždňa na vás čaká dávka skvelých filmov, ktoré sa oplatí vidieť. Okrem akčných zápletiek si nenechajte ujsť ani dojímavé príbehy plné emócií. Tým citlivejším dozaista vypadne aj nejaká slzička.

PONDELOK Joj Plus 20:35 -Vyjednávač

Volá sa Danny Roman a v chicagskom policajnom zbore patrí k najúspešnejším. Lenže po tom, ako sa mu kolega zverí, že podľa jeho informátora došlo k sprenevere policajného fondu, je vzápätí zavraždený. Krátko na to vnikne do Dannyho domu jednotka IAD a objaví tu podstrčené účty. Navyše sú odhalené aj falošné dôkazy o tom, že zastrelil svojho kolegu. Od doposiaľ úspešného muža sa všetci odvrátia. Zúfalý muž sa zabarikáduje v kancelárii inšpektora Niebauma a drží ho ako rukojemníka. Odmieta ho prepustiť, pokiaľ nebudú odhalení skutoční páchatelia.

UTOROK Dajto 20:15 -Nezastaviteľní

Denzel Washington a Mark Wahlberg sa predstavia v akčnej snímke v úlohách agentov, ktorí sa spoločne ocitnú na úteku pred zákonom. Ich spojenectvo má však malý háčik. Ani jeden z nich netuší, že ten druhý je tajný federálny agent. Agent Bobby Trench z úradu pre kontrolu obchodu s drogami a agent Marcus Stigman z amerického námorníctva pracujú v utajení ako členovia gangu. Keďže nepoznajú vzájomnú identitu, považujú jeden druhého za zločinca. Avšak ich misia s cieľom preniknúť do mexického drogového kartelu skončí fiaskom.


Mohlo by vás zaujímať:Poznáte týchto 10 filmov, ktoré sa nakrúcali na Slovensku? Hrajú v nich filmové hviezdy aj krása našich hradov


STREDA Dajto 20:15 -Londýn v plameňoch

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú na pleciaešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na Zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách.

ŠTVRTOK Joj Plus 20:35 - Syn Boží

Veľkolepé prerozprávanie Nového zákona sleduje putovanie Božieho syna Ježiša Krista a jeho učeníkov. Detailné spracovanieod panenského počatia panny Márie, Ježišových prvých zázrakov a získavania tisícky nasledovníkov, až po Spasiteľovo ukrižovanie, zmŕtvychvstanie a založenie kresťanskej cirkvi Pavlom z Tarsu. Biblické a historické postavy v oboch dielach stvárnili rovnakí herci, pričom v postave Krista vyniká sugestívny a charizmatický portugalský herec Diogo Morgado.

PIATOK Joj 20:35 -Na vine sú hviezdy

Hazel a Gus sú dvaja výnimoční teenageri, ktorých spája ironický čierny humor, pohŕdanie konvenciami a predovšetkým láska. Ich vzťah je o to neobvyklejší, že sa zoznámili a zamilovali na stretnutiach skupiny pacientov bojujúcich s rakovinou. Keď sa ich vzťah začne prehlbovať a z obyčajného priateľstva sa rodí láska, Hazel sa snaží zachovať si odstup. Bojí sa, že už čoskoro zomrie a Gusa jej smrť poznamená. Spoločne prežívajú obavy zo svojich zdravotných problémov a zároveň zdieľajú lásku ku knihám. Obajavedia, že aj za niekoľko mesiacov možno prežiť malú večnosť.


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Slávna čarodejnícka sága po rokoch: Herci z Harryho Pottera už dávno nie sú deťmi!


SOBOTA Jednotka 20:25 -Bella a Sebastián 2

Je september 1945 a všetci obyvatelia horskej dedinky v srdci úchvatných savojských Álp oslavujú koniec vojny. Sebastián vyrástol a už je z neho desaťročný chlapec. Spoločne s divokou psou kamarátkou Bellou netrpezlivo čaká na návrat Angeliny, ktorá preňho vždy bola ako jeho druhá matka. Lenže namiesto nej dorazí do Saint Martin strašná správa. Lietadlo, ktorým cestovala, sa zrútilo a Angelina sa stratila v hlbokom lese. Celá dedina smúti. Lepšie povedané celá dedina okrem Césara.

Markíza 20:30 -Podfukári 2

Štyria podfukári sa vracajú, aby divákom predviedli ďalšie zo svojich neuveriteľných kúskov a opäť posunuli hranice magickej ilúzie do vyššieho levelu. Pred rokom sa im podarilo napáliť agentov FBI v štýle Robina Hooda, čím si získali neutíchajúci obdiv verejnosti a teraz opäť prišiel čas na spoločné vystúpenie. Jeho príprava bude nesmierne náročná - ich cieľom bude tentokrát odhaliť nekalé praktiky mága, ktorý ovláda moderné technológie.

NEDEĽA Dvojka 20:40 -Ježiš Kristus superstar

Legendárne filmové spracovanie svetoznámeho muzikálu v réžii Normana Jewisona. Rocková opera z pohľadu Judáša Iškariotského rozprávapríbeh posledných siedmich dní života Ježiša Krista - od jeho príchodu do Jeruzalema až po ukrižovanie. Ambiciózny a mimoriadne finančne náročný filmový projekt vznikal v exteriéroch priamo v Izraeli.

Viac o téme: Na vine sú hviezdyVyjednávačNezastaviteľníJežiš Kristus superstarPodfukári 2Bella a Sebastián 2Londýn v plameňochSyn Boží
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu