Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jednotka spúšťa ďalší televízny kvíz: Na moderátorskú stoličku zasadol Marián Miezga

Marián Miezga
Marián Miezga (Zdroj: rtvs.sk)

V sobotu večer uvedú na Jednotke prvú časť televízneho kvízu Záhady tela. V novom interaktívnom formáte budú môcť diváci spolu so štyrmi známymi osobnosťami otestovať svoje znalosti o ľudskom tele a jeho fungovaní.

Kvíz pozostávajúci zo šiestich súťažných kôl bude obsahovať množstvo informácií, zábavných faktov i neustále sa šíriacich mýtov. V jednotlivých kolách sa proti sebe postavia dve dvojice známych osobností, pričom do súťaže bude môcť zasiahnuť aj publikum, ktoré bude spoločne s hosťami súperiť o zdravé ceny. Správne odpovede sa súťažiaci napokon dozvedia z dokrútky od chirurgičky Barbory Brezovej.

Na moderátorskú stoličku zasadne herec Marián Miezga. Známeho Bratislavčana nový formát veľmi zaujal. „Ľudské telo je pre mňa naozaj záhadou a sám sa o ňom chcem dozvedieť viac,“ uviedol Miezga, ktorý podľa vlastných slov nenechal nič na náhodu a na projekt sa dôsledne pripravoval.

„Kúpil som si dokonca knihu o ľudskom tele a takmer nonstop som si čítal otázky a odpovede a tiež som prešiel čítacími a kamerovými skúškami,“ vymenoval herec. „Diváci sa môžu tešiť na parádnu scénu, zaujímavé otázky, niekedy aj prekvapivé odpovede a na štyroch hostí, ktorí budú jednotlivé záhady odhaľovať. Pozývam divákov všetkých vekových kategórií, ktorí sa chcú príjemne zabaviť a čo-to zaujímavé sa dozvedieť o zdraví a ľudskom tele,“ dodal.

Záhady tela plánuje RTVS uvádzať vždy v sobotu o 20:25. V prvej časti sa diváci môžu tešiť na Kristínu Farkašovú, Annu Šiškovú, Vladimíra Kobielskeho a Richarda Stankeho.

Viac o téme: Marián MiezgaZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu