Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi silák The Rock tretíkrát otcom: FOTO Toto je moja princeznička!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan, Invision)

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, sa stal trojnásobným otcom. Štyridsaťpäťročný rodák z kalifornského Haywardu a jeho partnerka Lauren Hashian privítali na svete druhé spoločné dieťa.

Dievčatko sa narodilo v pondelok 23. apríla a dostalo meno Tiana Gia Johnson. The Rock o radostnej správe informoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu s najnovším prírastkom do rodiny. Herec bol aj pri pôrode.

Silné ženy ma obklopujú celý život

"Po celý život ma obklopujú silné, milujúce ženy, no po narodení Tie je náročné vyjadriť novú úroveň lásky, rešpektu a obdivu, ktoré cítim k Lauren a tiež k ostatným matkám a ženám," uviedol. "Ak naozaj chcete pochopiť ten najsilnejší a prvopočiatočný moment, ktorý život ponúka, buďte pri narodení vášho dieťaťa," dodal.

Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer - watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia - like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Dvojica spolu vychováva aj dcéru Jasmine, ktorá sa narodila v decembri 2015. Herec má okrem toho ešte 16-ročnú dcéru Simone s bývalou manželkou Dany Garcia, s ktorou bol ženatý v rokoch 1997 - 2007. Dwayne Douglas Johnson debutoval na striebornom plátne malou úlohou Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión (2002), vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu.

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Dwayne Johnson)

Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013), Hercules (2014), San Andreas (2015), Centrálna inteligencia (2016), Pobrežná hliadka (2017) alebo ako agenta Lukea Hobbsa zo série Rýchlo a zbesilo.

Sexi silák The Rock
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Viac o téme: JumanjiDwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu