Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Interview s Goslingom a Fordom zahltilo internet: VIDEO Whiskey a záchvaty smiechu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Tomu sa hovorí záchvat smiechu! Ryan Gosling a Harrison Ford absolvovali kvôli Blade Runnerovi mnohé interview, no zrejme ani jedno z nich nebolo také zábavné ako toto. Herci sa spolu s moderátorkou nemohli prestať smiať.

Moderátorka britskej rannej šouThis Morning Allison Hammond robila rozhovor s mnohými hercami, no zrejme ani počas jedného z nich sa takto nesmiala. Dokonca priniesla aj poháriky na whiskey, ktoré pochádzali z pôvodného filmu Blade Runner z roku 1982. Práve tento moment spustil všetko.


Mohlo by vás zaujímať:Zábava zaručená: Tieto svetové talkshow vás dostanú!


"Je super, že ste tie poháriky priniesli. Ste fanúšikom pôvodného filmu?," spýtal sa Gosling. "Nikdy som to nevidela," odpovedala moderátorka a začala sa nekontrolovateľne smiať. Potom sa do rozhovoru zapojil aj Harrison Ford a začal si z moderátorky robiť srandu. "Toto nie je uvítanie, aké nám sľúbili. Vonku je naozaj pekne, ponechajme to v tejto rovine," na čo sa začal smiať Gosling a ani jeden z nich sa smiechu do konca interview nezbavil.

Medzitým Gosling do pohárika nalial whiskey. "Chcete si vypiť?," spýtala sa ho moderátorka. "Presne tam to celé smeruje," odpovedal Gosling. Hammond sa potom spýtala legendy Star Warsu, aká bola jeho reakcia, keď mu zavolali, aby si zahral v pokračovaní Blade Runnera. "Povedal som, no a?," vtipkoval Ford ďalej.

Whiskey si naliala aj moderátorka a pripila si s Goslingom. "Hej, mne nič neostane," povedal Ford a pokračoval v odpovedi. "Ukážte mi peniaze!" Smiech pokračoval. Ford sa potom na chvíľku vrátil do reality. "Nie nie, povedal som, aby mi ukázali scenár, ale veď čo," a aj Ford si odpil z whiskey.

Interview s Goslingom a
Zobraziť galériu (3)

"Mali by sme sa rozprávať aj s Ryanom?," poznamenala s vtipom Hammong. "Ale áno, rozprávajte sa s ním," odpovedal jej Ford. Po pár otázkach pokračovali vo vtipnej rovine. "Je toto interview alebo čo?," spýtal sa so smiechom Gosling. Na to mu moderátorka povedala, že sabude radšej rozprávať s Fordom.

Gosling sa preto pobral do zákulisia. "Potrebujete pomôcť s kamerami?" Na čo Ford s moderátorkou spustili ďalšiu vlnu nezastaviteľného smiechu. Padla aj otázka, či sa Harrison Ford nechce objaviť napríklad v prípadnom pokračovaní La La Landu teraz, keď hrá Goslingv Blade Runnerovi. "Neviem tancovať, neviem spievať," povedal. "To nie je pravda, práve pracujeme na harmónii našich hlasov," povedal Gosling a obaja začali pospevovať. "Nie, to nepôjde," zhodli sa so smiechom. Takto interview pokračovalo ešte pár minút.

Interview s Goslingom a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Pokračovanie Blade Runnera má momentálne premiéry po celom svete a opäť si získal srdcia mnohých fanúšikov. Film trhá rekordy návštevnosti a kritikov naozaj očaril. Video s rozhovorom dosiahlo po niekoľkých dňoch takmer 400-tisíc videní na YouTube.

Viac o téme: Harrison FordRyan GoslingBlade Runner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu