Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Superhrdinovia sa musia spojiť: VIDEO Pozrite si finálnu ukážku pre Justice League

Batman, Wonder Woman a Flash vo filme Justice League
Batman, Wonder Woman a Flash vo filme Justice League (Zdroj: Warner Bros, DC Comics)

V novom traileri očakávanej komiksovky môžeme konečne vidieť aj návrat Supermana, bohužiaľ, zatiaľ len v snoch. Fanúšikovia, ktorí sa zaujímajú o celý film a pozorne sledujú propagačné materiály či hračky už vedia, ako to s ním v skutočnosti dopadne.

Do premiéry komiksovky Justice League (Liga Spravodlivých) už zostáva len niečo vyše mesiaca, takže štúdio Warner Bros. sa rozhodlo fanúšikom uverejniť nový trailer, ktorý vyzerá skutočne veľmi dobre. Režisérsky tento projekt z veľkej časti zastrešil Zack Synder (Batman vs. Superman), no po marcovej smrti svojej dcéry sa v máji stoličky vzdal a projekt dokončil Joss Whedon (Avengers).

Ben Affleck si opäť oblečie batmanovský oblek. Poháňaný obnovenou vierou v ľudstvo a inšpirovaný nesebeckým činom Supermana sa spojí s novonájdeným spojencom Dianou Prince (Gal Gadot). Batman a Wonder Woman budú čeliť ešte väčšiemu nepriateľovi a spoločne budú pracovať na tom, aby dali dokopy tím zložený z nadľudí. Uvidíme Aquamana (Jason Momoa), Cyborga (Ray Fischer) a Flasha (Ezra Miller). Tešíte sa na film?

Viac o téme: BatmanSupermanBen Affleck Henry CavillWonder WomanJustice LeagueGal Gadot
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu