Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gyllenhaal ako hrdina bostonského masakru: PRVÝ trailer vás chytí za srdce!

(Zdroj: Youtube)

Jake Gyllenhaal sa tentokrát objaví v naozaj emotívnej snímke Stronger. Stvárni Jeffa Baumana, muža, ktorý prežil teroristický útok počas maratónu v Bostone. Bohužiaľ, prišiel o obe nohy. V cieľovej rovinke čakal na priateľku.

Gyllenhaal stvárni hlavnú postavu Jeffa Baumana a jeho zložitú cestu životom. Vtedy 27-ročný Bauman bol v cieľovej rovinke a čakal na svoju priateľku Erin Hurley, ktorá sa maratónu zúčastnila. Tesne pred koncom vybuchla bomba. Na mieste boli traja mŕtvi, vyše 260 zranených, medzi nimi aj Bauman. Prišiel o obe nohy.


Mohlo by vás zaujímať:Psychopatické skvosty na filmovom plátne: Vidieť ich raz nestačí!


V emotívnom traileri uvidíte Gyllenhaala, ktorý opäť raz predvedie skvelý herecký výkon v úlohe mladého muža, ktorý sa stal hrdinom Ameriky. Nielenže musel prejsť tŕnistou cestou liečenia, ale pomohol polícii identifikovať útočníkov bostonského masakru.

V úlohe Baumanovej priateľky Erin sa predstaví Tatiana Maslany. Terorizmus je dnes vysoko aktuálna téma, tento príbeh preto určite v mnohých zanechá nezmazateľnú stopu. Termín premiéry snímky Stronger zatiaľ nie je známy.

Viac o téme: Jake GyllenhaalStronger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu